GENIEten van Musicals – Sportvereniging Genie

Agenda / zaterdag 25 mei'19
Adres:

theater De Maagd Grote Markt , bergen op zoom

Prijs vanaf €8.25
Van 19:30 uur

Ruim 400 leden staan te popelen om drie fantastische shows voor je neer te zetten waarin turnacts en dansen elkaar af zullen wisselen. Overdag zullen de leden tot 10 jaar acte de présence geven, gecombineerd met diverse selectiegroepen turnen en dans. ’s Avonds betreden alle leden vanaf 10 jaar het podium, ook afgewisseld met de diverse selectiegroepen. Bestuur, leiding en assistentleiding van Sportvereniging Genie zullen je ook proberen te verrassen in het thema: GENIEten van musicals!

Sportvereniging Genie

1932. Dat is 87 jaar geleden!

Zolang bestaat sportvereniging GENIE al weer. Ooit begonnen met turnen en later is er een afdeling dansen aan toegevoegd. Deze vereniging is heel divers want binnen de afdeling turnen hebben ze naast het gewone turnen o.a. ouder & kindgym en freerunning en binnen de afdeling dansen zijn er, naast de reguliere dansgroepen, ook twee groepen modern en een groep Dans en Spel voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wederom in De Maagd

Deze wervelende vereniging geeft iedere twee jaar een aantal shows. In 2017 was dit voor het eerst in De Maagd vanwege het 85-jarig jubileum. Dat is zo goed bevallen dat er besloten is om het dit jaar een vervolg te geven. Een hele uitdaging om weer met turntoestellen aan de gang te gaan op een theaterpodium, maar des te spannender.

Mede mogelijk gemaakt door vvvbrabantsewal.nl

vrijdag 24 mei 2019

Boottocht naar de Weervisserij

Boottocht naar de Weervisserij, Steenbergsestraat 6

vrijdag 24 mei 2019

ProefMei

Het Markiezenhof, Steenbergsestraat 8

zaterdag 25 mei 2019

GENIEten van Musicals - Sportvereniging Genie

theater De Maagd, Grote Markt 32