Podia

Beleven / Uitgaan

Adres:

Grote Markt, Bergen op Zoom

Poppodium Gebouw-T

Laat je emoties de vrije loop tijdens een voorstelling in het theater of dans en zing mee met verschillende (internationale) artiesten bij het poppodium. Ervaar hier het Theater van het Goede leven!

Theater de Maagd

De Maagd is een sfeervol middelgroot theater in een voormalige kerk gelegen in het historische hart van Bergen op Zoom. De verbazingwekkende transformatie van kerk tot stadsschouwburg in 1990 leverde diverse architectuurprijzen op. De zuilen, kapitelen, glas-in-loodramen en fresco’ dragen bij aan een warm welkom. Ieder jaar kun je hier genieten van een professioneel theaterprogramma met keuze uit meer dan 100 voorstellingen per seizoen.
www.demaagd.nl

Voorstelling in theater de Maagd

Poppodium Gebouw-T

Gebouw-T is hét poppodium van Bergen op Zoom en omgeving. Elk weekend kun je concerten beluisteren van (inter)nationale artiesten, maar ook van regionale en lokale helden. Elk genre komt aan bod. Van Jazz tot Metal. Van Pop tot Hiphop. Naast een concertzaal die ruimte biedt aan 650 bezoekers beschikt Gebouw-T ook over twee oefenruimtes en een professionele studio met twee opnameruimtes.
www.gebouw-t.nl

Vestzaktheater Het Zwijnshoofd

Het Zwijnshoofd is een eeuwenoud café aan de Moeregrebstraat in Bergen op Zoom. In 2008 werd achter het café een Vestzaktheater gerealiseerd. Met behoud van de karakteristieke binnenplaats is er een fraai gebouw neergezet. Je kunt hier o.a. genieten van muziekoptredens, toneeluitvoeringen, Vastenavendactiviteiten en lezingen. Het bestaande gebouw, met het typisch bruin café, heeft volop ruimtes waar je kunt vergaderen en repeteren.
www.hetzwijnshoofd.nl