Warme dag? Kom naar het strand!

Beleven / Tips

Strand aan de Binnenschelde

Adres:

De Boulevard, Bergen op Zoom

Strandje aan de Binnenschelde

Lekker zonnen, zandkastelen bouwen, afkoelen onder de parasol, een frisse duik nemen of gewoon rustig op je handdoekje genieten van het uitzicht over het water. Het kan allemaal aan recreatieplas de Binnenschelde in Bergen op Zoom.

Het is niet alleen dé ideale plek voor echte watersportliefhebbers zoals wind- en kitesurfers, maar het is ook zeker een hotspot voor echte zonaanbidders. Aan de Binnenschelde was altijd al een kleine zandstrook, maar die bestond voornamelijk uit kleigrond. Sinds kort is hier 10.000 kuub zand gestort waardoor het niet alleen groter, maar nu ook een echt zandstrand is geworden. Het stadsstrand van 250 meter lang en 45 meter diep zorgt voor een heerlijke strandbeleving dicht bij huis. Waar andere mensen uren in de file staan om de Zeeuwse kust te bereiken liggen de inwoners van Bergen op Zoom en omstreken al heerlijk te genieten van de zon.

Het strand aan de Binnenschelde
Dé uitgelezen plek voor watersporters
Op het terras van 't Strandhuys
Liever geen zand? Iets verderop is er ook gras

Tip!

Naast het strand vind je aan De Boulevard ook diverse horecagelegenheden waar je neer kunt strijken op een van de terrassen voor een verfrissend drankje, heerlijke lunch of verkoelend ijsje.

Klimbos Brabantse Wal

Klimmen in de bossen van de Brabantse Wal

Beleven / Attractie
Bewonder van grote hoogte!

Beklim de Peperbus

Beleven / Attractie
Leer, beleef en ontdek de Brabantse Wal

Natuurpodium

Beleven / Attractie
Boekhandel Quist en Café Helene

Taart eten tussen de boeken

Beleven / Tips
Brasserie de Berk

Recreëren en loungen in de natuur

Beleven / Tips