Blogs

Bergen op Zoom / Blogs

Wat schrijven bloggers en instagrammers over Bergen op Zoom? We hebben het voor je op een rijtje gezet!

 

Wij zijn trots op Bergen op Zoom en gelukkig delen veel bezoekers dit enthousiasme met ons! Wij zetten daarom de leukste blogs over Bergen op Zoom voor je op een rij. In deze blogs krijg je de leukste tips voor een weekendje weg in Bergen op Zoom. Laat je door deze bloggers inspireren!

Liefde voor reizen: een reisblog vol liefde voor reizen. Reporter Jesse bracht een weekend in Bergen op Zoom door en liet zich aangenaam verrassen.

Timmy heeft bijna 64.000 volgers op Instagram.  Hij postte prachtige plaatjes van zijn bezoek aan Bergen op Zoom.

Wasbeer heeft bijna 86.000 volgers op Instagram.  Een weekend Bergen op Zoom leverde prachtige beelden voor de volgers op.

Op Travelvalley lees je reisverhalen van bloggers, die zij schrijven naar aanleiding van reizen die ze zelf gemaakt hebben.

Nach Holland; een duitse blog met tips over weekendjes weg en vakanties naar Nederlands. Bloggers van Nach Holland brachten een weekend in Bergen op Zoom door.

Saskia en Kimber zijn gek op reizen. Ze delen tips, ervaringen en de mooiste bestemmingen via Reisgenie.

Vanessa Dawson is van de blog Culinessa. Haar bezoek aan Bergen op Zoom stond in het teken van culinair genieten.

 

Glenn Anthonie heeft bijna 21.000 volgers op instagram en maakt prachtige natuurfoto’s.

Nick Goossen; blogger en instagrammer op bezoek in Bergen op Zoom!

Your ambassadrice richt zich op reizen, lifestyle, gastronomie, mode en alles wat past bij een leefstijl voor levensgenieters. Een weekendje Bergen op Zoom past daar zeker bij!

Ensannereist is de reisblog van ensanne.nl. Al sinds haar 11e is Sanne Bakker bezig met het creëren van online content. De reisblogs zijn een hobby naast het contentmarketingwerk van ensanne.nl.