Schaatsbaan Bergen op Zoom

Bergen op Zoom / Schaatsbaan Bergen op Zoom

Het zingen van het ijs onder de schaatsen, lachende kinderen, vrolijke kerstmuziek en de zoete geur van chocomel en glühwein. Dat kan maar één ding betekenen: de schaatsbaan in Bergen op Zoom is weer geopend. Kom jij je schaatskunsten ook uitproberen op de Grote Markt?

Winterpret op de ijsbaan

Van vrijdag 29 november 2019 tot en met 5 januari 2020 vind je midden in het historische centrum van Bergen op Zoom een heus winterparadijs. Want alleen een schaatsbaan, dat is het al lang niet meer. Je vindt er een fijn wintercafé, lekker opwarmen en genieten van een warm drankje onder de twinkelende lichtjes.

Ook voor kleine schaatsertjes

Ook aan de kleintjes is gedacht: iedere woensdag is het kindermiddag op de Bergse ijsbaan. Op verschillende data zijn er activiteiten te beleven, bijvoorbeeld schminken of een bezoek van bekende Disneyfiguren als Elsa en Goofy.

En: nieuw dit jaar is dat op woensdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend een gedeelte van de ijsbaan wordt afgezet voor de allerkleinsten. Zo hebben ze een eigen plekje om rustig hun eerste slagen op het ijs te maken.

De overdekte schaatsbaan voor iedereen

Naast de reguliere openingstijden en kindermiddagen worden er ook speciale evenementen gehouden voor senioren, mensen met een beperking, blinden en slechtzienden.

Of misschien ben je zelf niet zo van het schaatsen? Ook dan is er aan je gedacht. Zo vind je er ieder weekend muzikale ondersteuning door dj’s, bands of artiesten. Bij de schaatsbaan in Bergen op Zoom, daar is de winter voor iedereen een feestje.

Meer weten? Kijk dan even hier op de website van de organisatie.