Wat te doen in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom / Wat te doen in Bergen op Zoom

Wat te doen in Bergen op Zoom – de vraag moet eigenlijk zijn, wat is er níet te doen? De historische stad staat bol van de activiteiten. Van jong tot oud en van culinair tot cultuur en sport: in Bergen op zoom is er voor iedereen iets te beleven.

Activiteiten in Bergen op Zoom

Iedere week is er wel een activiteit om naartoe te gaan in de stad. Wat dacht je van in de zomer lekker struinen langs de diverse kraampjes van de Krabbenfoor? Of in de winter opwarmen met een warme chocomel in het Bergs Winterparadijs op de Grote Markt?

Natuurlijk zijn er ook de leutige Vastenavend en imposante Maria Ommegang. Want in Bergen op Zoom, daar kijk je het hele jaar door je ogen uit. Wil je precies weten welke activiteiten er op de planning staan? Neem dan even een kijkje in onze agenda.

Uitjes in Bergen op Zoom

Naast de talrijke evenementen zijn er ook genoeg uitjes te beleven. Wat dacht je van een bezoek aan een van de voorstellingen in theater De Maagd. Of een wandeling door de natuur rond Fort de Roovere?

Ook aan de kleintjes is gedacht. Laat ze lekker ravotten in de (indoor) speeltuin of neem ze mee op een Crazy Golf avontuur. Ook niet onhandig om te weten als je een leuk uitje voor de zondagmiddag zoekt: iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in het centrum van Bergen op Zoom.

Een dagje uit in de historische binnenstad

Ben je niet zo van de evenementen? Bergen op Zoom leent zich ook prima voor een dagje historie. Ontdek het verleden in het Markiezenhof of maak een historische stadswandeling door de binnenstad. Daar kun je hier meer over lezen.