Bekende ketens

Verhalen /
Kamer in het Fletcher Stadsparkhotel

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

In Bergen op Zoom kun je ook overnachten bij ketenhotels als Fletcher en Tulip Inn.

Fletcher Stadsparkhotel
Overnachten aan het water en ontspannen in het Wellness Center
Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark is gelegen aan de Binnenschelde. Hier kun je heerlijk wandelen op de boulevard of zwemmen en windsurfen in de recreatieplas. Het hotel biedt je alle rust, terwijl de bruisende binnenstad op korte afstand gelegen is. Het hotel beschikt over 87 airconditioned kamers onderverdeeld in Comfort, Luxe en Amazing suites, een restaurant, bar en terras met uitzicht over water. Fletcher Stadsparkhotel is het perfecte hotel voor een heerlijk ontspannen verblijf!

Tip: Baden in geneeskrachtig bronwater? Dat kan in het Fletcher Stadsparkhotel gevestigde moderne en luxe Wellness Center Fonteyn Thermen. De Wellnessruimte biedt je een breed scala aan binnen- en buitenbaden, bubbelbaden, sauna, whirlpools en een stoomcabine. De behandelkamers, het fitnesscenter, zonnebanken, massagestoelen en een Garra Ruffa Fish Spa maken de Wellness compleet.

Fonteyn Thermen bij Fletcher Stadsparkhotel

Tulip Inn
Overnachten in een rijksmonument
Tulip Inn Bergen op Zoom is gevestigd aan de rand van de oude vestingstad. Het hotel is gebouwd in1930 en staat mede door haar karakteristieke uitstraling te boek als rijksmonument. Met 95 kamers, variërend van eenpersoonskamers tot ruime suites en appartementen, is het een uitermate geschikte locatie voor zowel een weekendje weg als voor een aangenaam langdurig verblijf. Voor een drankje en een praatje kun je terecht in de gezellige hotelbar, de sfeervolle lounge of bij mooi weer op het terras.

Tulip Inn Bergen op Zoom