BOV wint Amateur Musical Award voor Beste Musical Drama!

Verhalen / Erfgoed & Cultuur

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

De Bergse Operette Vereniging (BOV) heeft een Amateur Musical Award gewonnen voor de Beste Musical Drama. Ook ontving zij de award voor Beste Vormgeving en Toneelbeeld.  De Awards werden uitgereikt in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Het is al de vierde keer op rij dat de BOV met de award voor de Beste Musical gaat strijken. Een fantastische prestatie voor deze Bergse vereniging. Regisseur Diemer van Wijk mocht de award ontvangen uit handen van Maurice Wijnen.

Zeven nominaties

De BOV was dit jaar maar liefst 7 keer genomineerd voor de Amateur Musical Awards met de musical Aida en wel in de categorie Beste Musical Drama, Beste Ensemble Prestatie, Beste Vrouwelijke Hoofdrol Drama (Annemarie Paulusse), Beste Vormgeving/Toneelbeeld, Beste Mannelijke Hoofdrol Drama (Albert-Jan Verhees), en twee nominaties voor de Beste Mannelijke Bijrol Drama (Jos Groffen en Marcel van As).

Volgende productie

Dit legt de lat wel weer heel hoog voor de volgende productie. Dat is, in maart 2020, Oliver, gebaseerd op het boek Oliver Twist van de bekende Engelse schrijver Charles Dickens. We kijken er nu al naar uit!