Culinaire events

Verhalen / Culinair
ProefMei

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Gedurende het hele jaar zijn er in Bergen op Zoom verschillende culinaire evenementen waarbij inwoners en bezoekers de kans krijgen om allerlei nieuwe hapjes te proeven of van heerlijke drankjes te genieten. Of het nu gericht is op eten en drinken of puur gaat om het proeven van lokale producten, bij deze evenementen draait het om genieten van het eten en van het gezelschap.

TGIF

Thank God it’s Friday, met elkaar het weekend inluiden met deze openluchtborrel op wisselende locaties in Bergen op Zoom. Voor ondernemers en gezelligheidsmensen, iedereen is van harte welkom.
www.tgifboz.nl

ProefMei

Genieten van culinaire hoogstandjes van toprestaurateurs, streekproducten, muziek, fietstochten en meer. Dit zijn de ingrediënten voor een geslaagd bezoek aan hét culinaire evenement van het jaar.
www.proefmei.nl

Buitengewoon Bergen op Zoom

Een pop-up Foodmarket event op het Korenbeursplein. Met een diversiteit aan deelnemers is er voor ieder wat wils! Geniet van fantastische deelnemers, heerlijk weer en de juiste klanken. Samen met de gezellige bezoekers is het een evenement waar je bij moet zijn.
www.facebook.com/BuitengewoonBergenopZoom

Foodstoet

Tientallen Foodtrucks in Stadspark Kijk in de Pot vormen samen een bonte stoet aan wereldse smaken. Vleesliefhebbers, visliefhebbers, vegetariërs, zoetekauwen tijdens de Foodstoet gaat de wondere wereld van Street & Soulfood voor iedereen open!
www.defoodstoet.nl

Moestuinmarkt

Stadse moestuiniers, wildplukkers, vensterbanktelers en dakboeren verkopen of ruilen hun overvloedige oogst en delen hun kennis en enthousiasme met bezoekers op de binnenplaats van het Markiezenhof. Er zijn o.a. kruiden, verschillende groenten, fruit, lekkere jam, honing en verse sappen te koop.
www.markiezenhof.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief