De enige echte Coca-Cola kersttruck komt naar Bergen op Zoom!

Verhalen / Tips

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

De Coca-Cola Kersttruck komt naar Bergen op Zoom. De ondernemers van het Bergs Winterparadijs hebben hiervoor gezorgd. 

,,Het is ons gelukt”  juicht Frank Vale.  Op woensdag 18 december zal de truck van 13.00 tot 20.00 uur op het Bergs Winterparadijs aanwezig zijn. Jij komt toch ook kijken?

Dit jaar staat de kerstcampagne van Coca-Cola in het teken van ‘What we share is stronger’: Wat ons verbindt is sterker dan wat ons verdeelt. Met deze kerstcampagne nodigt Coca-Cola mensen van over de hele wereld uit om het goede in anderen te zien, verschillen opzij te zetten, vooroordelen los te laten en je te richten op de gelijkenissen.

In de Coca-Cola Kersttruck

Coca-Cola zet deze boodschap kracht bij door het Rode Kruis te steunen. Ze vragen dan ook om in de kerst-truck een donatie te doen aan het Rode Kruis, als dank hiervoor krijg je inpakpapier of kerstsokken. Heb je gewoon behoefte aan een hapje en drankje met goed gezelschap van over de hele wereld? Dan neem je gezellig plaats achter de bar en maak je een praatje met vrijwilligers van de organisatie Welcome App, een app die nieuwkomers in contact brengt met locals. En zo staat niemand er alleen voor dit jaar.  Natuurlijk zal de Kerstman ook aanwezig zijn in de truck.

Kijk hier voor meer informatie. En wil je meteen een rondje schaatsen bij het Bergs Winterparadijs? Daar vertellen we je hier alles over.