De leukste koffietentjes in Bergen op Zoom

Verhalen / Culinair

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Lekkere koffie: wie is er niet dol op?! Wij wel! Gelukkig zijn er in Bergen op Zoom genoeg gezellige plekjes waar het heerlijk koffie drinken is. We zetten de leukste koffietentjes voor je op een rij.

Inspire Coffee

Niet alleen hele lékkere koffie drink je bij dit tentje, ze zien er ook nog eens prachtig uit! Eigenaar Thonie en zijn enthousiaste koffiedames maken van elke bestelling als het even kan een feestje. Dat maakt een bezoek aan Inspire Coffee extra leuk: wat je krijgt smaakt niet alleen lekker, maar ziet er vaak ook fantastisch uit. Buiten dat is dit tentje vanbinnen erg sfeervol. En zoek je een rustige flexwerkplek met je laptop in Bergen op Zoom? Ook dan ben je hier welkom!

Adres: Zuivelstraat 9, Bergen op Zoom

Gewoon bij Sjuul

Sjuul: een meer dan enthousiaste knul met een verstandelijke beperking. Zijn moeder Carla en haar partner Dennis besloten een lunchroom te maken en deze onder andere te laten runnen door Sjuul en nog een handjevol enthousiastelingen met een verstandelijke beperking. Het resultaat? Overenthousiaste bediening, ook al duurt de bestelling soms net wat langer dan ergens anders. Dat geeft helemaal niet, het enthousiasme van Sjuul en zijn collega’s is aanstekelijk! Naast koffie drinken kun je hier overigens ook heerlijk lunchen.

Adres: Kortemeestraat 14, Bergen op Zoom

Kaldi

Nog zo’n sfeervol, klein koffietentje in hartje Bergen op Zoom: Kaldi! De uitbaters van Kaldi Bergen op Zoom vielen al eens in de prijzen met hun horecazaak. Klein, maar ontzettend fijn. De passie voor hun producten straalt er vanaf! Nog leuker: je kunt de producten van Kaldi zelf inslaan, in hun naastgelegen winkel. En oh: ook hier is het heerlijk vers lunchen!

Adres: Kremerstraat 14, Bergen op Zoom

Brownies & Downies

Net als bij Sjuul word je ook bij Brownies & Downies bediend door enthousiastelingen met een verstandelijke beperking. Dat levert vaak de leukste verhalen aan tafel op. Maar buiten dat… Het is hier héérlijk eten en drinken! Zowel een kop koffie als een grotere bestelling zijn hier mogelijk. Onze favoriet? Hmmm, lastig… Misschien wel de pulled pork!

Adres: Zuivelstraat 22D, Bergen op Zoom

Bagels en Beans

Een nieuw pareltje in onze binnenstad van Bergen op Zoom: Bagels & Beans! In december van 2018 opende het de deuren en sindsdien zijn we een fijne koffietent in Bergen op Zoom rijker. Op de menukaart? Een flinke lijst verschillende koffies, maar ook diverse theesoorten en een heerlijke lunchkaart. En dat alles in een prachtig opgeknapt pand, hartje binnenstad!

Adres: Lombardenstraat 1, Bergen op Zoom