Deze films van Film by the Sea zijn te zien in Bergen op Zoom

Verhalen / Evenementen

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Het Zeeuwse filmfestival Film by the Sea wordt dit jaar ook in Bergen op Zoom gehouden. Door het coronavirus kunnen minder filmliefhebbers terecht in de bioscoop in Vlissingen, dus wijkt het festival uit naar Bergen op Zoom, Middelburg, Terneuzen, Goes en Zierikzee. 

Van 17 tot en met 20 september zijn er diverse films te zien in C-Cinema Kiek in de Pot, naast winkelcentrum De Zeeland in Bergen op Zoom. Het schema vindt u hieronder.

Buitenkans

Film by the Sea is een gerenommeerd filmfestival, waar bioscoopgangers vanuit het hele land op af komen. Ria Adriaansen van filmclub Cinema Paradiso noemt het een buitenkans voor de Bergse horeca, middenstand en musea. Zij hoopt dan ook dat deze Bergse zaken hierop inspelen. ,,Als het een succes wordt, is het misschien wel iets blijvends.”

Film

In de Bergse bioscoop zullen op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 september in twee zalen tegelijk films te zien zijn. Het gaat hierbij om negen voorpremières waaronder ‘The Singing Club’ en de Franse film ‘Deux’.
Ook hier kunnen in deze tijd slechts een beperkt aantal bezoekers in de zalen, dus reserveren wordt wel aangeraden. Kaarten kosten 10,-, voor filmclubleden 7,50. Reserveren kan via de website van de bioscoop.

film by the sea