Dit is er te doen op de najaarskermis in Bergen op Zoom

Verhalen / Tips

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Van vrijdag 11 tot en met zondag 20 oktober is het weer najaarskermis in de binnenstad van Bergen op Zoom. En het ziet ernaar uit dat het weer een supergezellige kermis wordt!

Het Gouvernementsplein is de komende week weer gereserveerd voor kinderen. Met een draaimolen, mini-cars en trampolines kunnen zij zich hier vermaken.

De grotere attracties vind je op de Grote Markt. De Hang Over, de Beachparty, de Mega Polyp en de botsauto’s en natuurlijk diverse goktenten. Ook liefhebbers van oliebollen, suikerspinnen en kermissnoep moeten op de Grote Markt zijn.

Activiteiten

Er komt bijzonder bezoek op de najaarskermis. Buurman en Buurman zullen weer van de partij zijn en bovendien komen twee figuurtjes uit de film Toystory naar Bergen op Zoom. Vrijdag 18 oktober is het Ladiesnight, met aantrekkelijke kortingen voor de dames.

Horeca

De Stadsburger heeft komende week een leuke kermisactie: bij iedere hamburger krijg je een kermiseuro gratis. Die kermiseuro kun je besteden op de kermis. Ook de Teerkamer geeft kermismunten bij bepaalde bestellingen.

Opstelling

De opstelling van de attracties zal weer enigszins anders zijn dan in voorgaande jaren, zegt organisator Frank Vale. ,,Horecagelegenheden kijken niet graag tegen de achterkant van een attractie aan. Daarom wisselen we steeds van opstelling, zodat we iedereen tevreden kunnen stellen.”

We wensen iedereen een fijne kermisweek!