Dit is het programma van de Foodstoet

Verhalen / Culinair

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

De Krabbenfoor is achter de rug, en dus kijken we uit naar het volgende evenement: de Foodstoet. Al over een paar weken kun je weer op Stadspark Kijk in de Pot terecht voor dit leuke en lekkere evenement. Dit staat je te wachten:

Dit jaar wordt alweer de 4e editie van De Foodstoet gehouden. Wij geven je alvast wat belangrijke informatie:

De data

Vrijdag 30 augustus van 15:00 tot 23:00
Zaterdag 31 augustus van 12:00 tot 23:00
Zondag 1 september van 12:00 tot 21:00

Deelnemers:

Er staan maar liefst 32 deelnemers op stadspark Kijk in de Pot. Ook een aantal nieuwe, met bijvoorbeeld wild, knetterlekkere sushi en Of ben jij zo dapper dat je sprinkhaan op een stokje durft te proberen? Maar hou je van hartig of juist meer van de zoete hapjes, bij de Foodstoet zit je helemaal goed, want er is volop keuze voor iedereen!

Nieuwe activiteiten

Natuurlijk: de Foodstoet blijft verrassen en zorgt ieder jaar voor iets nieuws. Dit keer is dat:

  • op vrijdagmiddag start het evenement met een toffe vrijdagmiddagborrel. Bedrijven kunnen hun vrimibo-top 3 doorgeven en die wordt dan op een ludieke wijze door de dj aangekondigd en gedraaid.
  • zaterdag wordt er extra aan de kids gedacht. Met een speciaal passepartout kunnen zij deelnemen aan allerlei leuke activiteiten, zoals dansen, een kookworkshop en een speurtocht. Na afloop wacht hen een presentje, verzorgd door Anderz Advocaten.
  • zondag start de dag met een bootcamp in samenwerking met MMA Schouteren. Het Saplab zal aanwezig zijn met gezonde en verfrissende smoothies.

Muziek

Zouden we bijna vergeten: de muziek. Vrijdag, zaterdag en zondag treden hier weer de coolste bands op, die van de Foodstoet één groot, swingend feest maken.

  • Vrijdag van 16.15 – The Mulestompers, van 19.10 tot 19.40 Colaboys en van 20.15 tot 23.00 Sooph.
  • Zaterdag van 13.15 tot 15.45 Greenlight, van 16.15 tot 19.00 Woodworks, van 19.30 tot 20.00 Colaboys en van 20.30 tot 23.00 Lets get Fout.
  • Zondag van 14.00 tot 16.45 Verbraak/Van Bijnen, 17.15 tot 20.00 Angelo & Friends.

De silent disco, die vorig jaar een enorme hit was, komt dit jaar terug voor volwassenen én voor kinderen.

Afterparty

Kun je er geen genoeg van krijgen en sta jij om 23.00 uur nog helemaal los te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er zijn maar liefst twéé afterparty’s. Vrijdag en zaterdag vanaf 22.00 uur  in Gebouw-T. Dance the night away! Een toegangskaartje kun je gratis afhalen bij de kassa’s op de Foodstoet of kopen voor 5 euro aan de deur van Gebouw-T.

Kijk hier voor meer informatie over de Foodstoet.