Geen zin in Vastenavend? Dan kun je dit doen:

Verhalen / Tips

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Misschien ben jij geen liefhebber van Vastenavend. Of misschien heb je gewoon even geen zin om oew neus achternaar te dweilen. Dan heeft Bergen op Zoom veel mogelijkheden om de Vastenavend te ontvluchten!

Bowlen: grote kans dat je geen gordijntje tegenkomt in het Bowlingcentrum in winkelcentrum De Zeeland! En behalve bowlen kun je hier ook heerlijk eten.

Glowgolf: Liever golfen dan bowlen? Op de eerste verdieping van De Zeeland zit een glowgolfbaan: een superleuke midgetgolfbaan.

Monkey Town: Leuk voor de kleintjes, een dagje naar de overdekte speeltuin van Monkey Town.

Wellness Fletcher: terwijl half Bergen zich doodmoe dweilt, lig jij lekker in de sauna of krijg je een weldadige massage. Dat klinkt goed, toch?

Bioscoop: Fijn, even helemaal relaxen bij een mooie film. Dat kan bij bioscoop Kiek in de Pot.

Strandwandeling: Niks bedompte kroeg, ga lekker naar buiten! Even een rondje over het strand en dan wat drinken in een van de horeca-gelegenheden daar. Heerlijk!

Naar het bos: Bergen op Zoom is omringd door prachtige bosgebieden. Maak een fijne winterwandeling en strijk neer bij het haardvuur van een van de horecagelegenheden met een warme chocomel met slagroom. Zo kom jij de winter wel door!