Grote namen op het Bergs Carrousel Festival

Verhalen / Tips
Foto: Carrouselfestival

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Maan, Famke Louise, Gerard Joling, Tino Martin en Roxeanne Hazes: grote artiesten die deze zomer te zien zijn in Bergen op Zoom. Het Carrousel Festival wordt weer een groot feest voor iedereen. Het wordt gehouden op 23 en 24 augustus 2019.

 

 

Het Carrousel Festival begon ooit als de Halsterse Molenfeesten. Het groeide echter zo uit, dat het tegenwoordig gehouden wordt op het evenemententerrein aan de Boulevard.

Artiesten

Vrijdag 23 augustus is vooral voor jongeren met artiesten als Maan, Famke Louise, Biggi & Elton Jonathan en Jonna Fraser. De zaterdagavond (24 augustus) is traditiegetrouw een Hollandse avond. Dit jaar zullen Tino Martin, Gerard Joling, Roxeanne Hazes, Yves Berendse, Thomas Berge, Samantha Steenwijk, Jeffrey Heesen, Raymon Hermans, Wesly Bronkhorst en Emilie Sleven optreden. Was deze Hollandse avond in Halsteren altijd gratis toegankelijk, dit keer moet je er een kaartje voor kopen. Samantha Steenwijk heeft er al zin in:

Tickets

Beide avonden beginnen om 19.00 en om 01.00 is het ten einde. Kaarten kopen kan via de website van het Carrousel Festival.