JazzBoZ 2019 komt eraan: de hoogtepunten op een rij

Verhalen / Evenementen

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

JazzBoZ komt er weer aan! Gospelmuziek, jazzbattles, imposante orkestklanken; kortom een muzikaal weekend vol soul en jazz in de Bergse binnenstad. Benieuwd wat je dit jaar kunt verwachten van JazzBoZ? Wij zetten de hoogtepunten voor je op een rij!

Donderdag 13 juni: Jazzperience

Dit jaar komt de organisatie van JazzBoZ met iets nieuws: Jazzperience. De enige gelegenheid waarvoor entreegeld betaald wordt, maar dan krijg je ook wat én steun je het Bergse festival meteen financieel! Wat je dan krijgt? Een 7-gangendiner, onbeperkt drank en te gekke muziek op het dak van parkeergarage De Parade, inclusief bijpassende aankleding. Er zijn nog enkele kaarten te koop, zie hier.

Vrijdag 14 juni: Jazz en Route

Jazz in de vorm van een kroegentocht: dat is Jazz en Route! In diverse Bergse kroegen spelen op de vrijdagavond 14 juni verschillende muzikale acts. Van vrolijke jazzbands tot intieme optredens, bekendheid Hans Dulfer en nog meer. Zie hier wie er waar spelen deze avond. 

Zaterdag 15 juni: Street Parade, Typhoon, Berget Lewis

Zaterdag 15 juni wordt weer een feestje! Te beginnen met de inmiddels welbekende JazzBoZ Street Parade. Vanaf 14.00 uur trekken zeven straatorkesten door de straten van de Bergse binnenstad. Zie hier voor alle details en het parcours. Blijf daarna gerust nog even hangen in de stad, want om 20.30 speelt de bekende rapper Typhoon akoestische veranda sessie in de Franse Tuin van het Markiezenhof. En wie daarna naar huis wilde: niet doen! Op de Grote Markt speelt deze avond vanaf 21.15 soulzangeres Berget Lewis, die iedereen aan het swingen zal krijgen… De complete zaterdagprogrammering vind je hier.

JazzBoZ 2018

Zondag: Do in de Sint-Gertrudiskerk, Kris Berry en meer

Ook de zondag van JazzBoZ zit weer vol leuks. Zo is het heerlijk wakker worden met de kerkdienst van zangeres Do samen met E.B.J.S.O. Brandaris. In de middag kun je in het Markiezenhof terecht voor een grote platenbeurs. Op het Beursplein zal de talentvolle zangeres Kris Berry er een feest van maken. De volledige programmering van de zondag vind je hier.

En… bovengenoemde acts slechts een greep uit de complete programmering van JazzBoZ 2019. Dat wordt weer genieten in de Bergse binnenstad komend weekend. Wij kijken er alvast weer naar uit!