Mission completed voor Marc en Jetty

Verhalen / Wonen
Wie

Marc en Jetty Wesselius

Waar

Waterstraat 102, Halsteren

Jetty en Marc

Wonen met rust en ruimte om je heen in een huis met een jaren ’30 uitstraling, maar waaraan niet veel geklust hoefde te worden. Het is een greep uit de wensen die Marc Wesselius (32 jaar) en Jetty Wesselius-Rijsdijk (28 jaar) hadden voor hun nieuwe woning. Ze vonden hun droomhuis aan de Waterstraat in Halsteren, waar ze begin 2017 hun intrek namen. “We wilden een woning waar we voor lange tijd kunnen blijven wonen. We zijn blij met onze nieuwe stek en genieten van het vrije uitzicht,” vertelt Marc enthousiast.

Hier vinden we de rust en de ruimte die we zochten.

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Zoektocht

Marc is een geboren en getogen Maassluizer en Jetty groeide op in Steenbergen. Nadat ze elkaar leerde kennen woonden ze 2,5 jaar samen in de woning van Marc in Maassluis. Hij werkt er om de hoek bij Boskalis als project engineer. Jetty daarentegen werkt in de beveiliging, maar dan in West-Brabant. Een jaar zochten ze naar hun ideale huis en dat viel niet mee, want het lijstje met eisen was aanzienlijk. “Dit huis én de omgeving voldoen helemaal aan onze wensen. Het is een relatief nieuw huis, maar met een karakteristieke uitstraling. We kijken uit over de weilanden en ook achter zitten we helemaal vrij,” legt Jetty uit. “Bovendien krijg je in deze regio voor hetzelfde geld meer huis dan boven de rivieren.”

Er op uit

Het jonge stel houdt ervan om samen te wandelen in de vrije natuur, maar een woning midden in de polder was ook te veel van het goede. Marc: “Hier vinden we de rust en de ruimte die we zochten. Tussen het latexen en inrichten van de woning door, zijn we al een paar keer eropuit getrokken. Fort de Roovere vinden we bijvoorbeeld een prachtig gebied. Het fijne is dat het bruisende centrum van Bergen op Zoom op een steenworp afstand ligt. Doorslaggevend was de bereikbaarheid naar Rotterdam, want over de A4 ben je daar zo.”

We kijken uit over de weilanden en ook achter zitten we helemaal vrij.

Toekomst plannen

Het ruime huis met vier slaapkamers en ruime zolder biedt genoeg ruimte voor gezinsuitbreiding. Daarvan is voorlopig nog geen sprake. “Wat de toekomst ons zal brengen, weten we natuurlijk niet. Eerst willen we in ieder geval samen genieten en wennen aan onze nieuwe woonomgeving. Leuke restaurants en terrassen ontdekken, van de natuur genieten, leuke mensen ontmoeten en oude vrienden hier ontvangen. Wat dat betreft kijken we uit naar de nieuwe uitgave van Best of BoZ, want daarin staan volgens mij veel leuke en interessante tips”, lacht Marc.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief