Pracht Wonen: al bijna 100 jaar in de binnenstad van Bergen op Zoom

Verhalen / Bedrijven

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

In Bergen op Zoom kent iedereen Pracht Wonen wel. Gespecialiseerd in design interieur, verlichting en beeld & geluid. Maar dat je PRACHT je hele huis in kunt laten richten, dat is nog niet algemeen bekend.

Pracht biedt verregaande service, legt eigenaar Jean-Pierre Stander uit. ,,Of je nu een verlichtingsplan wilt voor je hele huis, of één lamp op een bijzonder punt: wij komen langs om je te adviseren. En niet alleen voor verlichting, we kunnen ook een complete woning inrichten.” Dat doet Pracht niet alleen regionaal, maar zelfs tot in Amsterdam. ,,Behang, een tafel, bank, televisie, wifi-netwerk, wandmeubels op maat, wij leveren alles”, vertelt Stander. ,,Dat zijn voor ons superleuke opdrachten, als we carte blanche krijgen om een woning in te richten.” Maar het zijn niet alleen de grote projecten waar hij blij van wordt: ,,We krijgen ook mensen binnen die een jaar gespaard hebben om juist die ene designstoel te kopen, waar ze helemaal verliefd op zijn. Dat is zo geweldig.”

Van Vliet

Pracht Wonen is al bijna honderd jaar in de Bosstraat in Bergen op Zoom gevestigd. Begonnen als Van Vliet, later als Expert van Vliet en inmiddels alweer ruim tien jaar Pracht. ,,Bergenaren kennen van Vliet nog als de zaak waar je je wasmachine kocht”, zegt Stander. Maar we zijn nu veel meer dan dat. We bieden onze klanten een totaalconcept. Onze meubels zijn in alle maten, kleuren en materialen te verkrijgen. Niet alles is te zien in de winkel, maar als je wensen hebt, kom dan gerust eens praten. Wij leveren maatwerk op elk gebied.”

Gewoon even bellen

,,Persoonlijk contact is bij Pracht belangrijk, heel belangrijk”, gaat hij verder. ,,Wij hebben geen serviceafdeling. Wil je iets weten, zijn er problemen, dan kun je gewoon even bellen of binnenlopen. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Dat praat een stuk makkelijker.” Pracht heeft diverse exclusieve merken in huis, die nergens anders in de regio verkrijgbaar zijn en met producten in verschillende prijscategorieën.

Dus of je nu je hele huis wilt (her)inrichten, je een nieuwe tv of audio streaming installatie nodig hebt of je zoekt één bijzonder designmeubel: kom eens kijken bij Pracht. Kijk hier alvast even binnen:

pracht
pracht
pracht
pracht