Waar voor iedereen een ‘aangenaam’ huis is

Verhalen / Wonen
Engelsestraat

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Bergen op Zoom heeft haar inwoners veel te bieden. Uitgestrekte natuurgebieden, een mooie oude binnenstad, tal van monumenten, een breed winkelaanbod, gezellige café’s, restaurants en een theater. Je vindt het er allemaal. Het verenigingsleven bruist, zowel op sportief als cultureel gebied. Sinds de komst van de A4 sta je binnen 30 minuten in het centrum van Antwerpen of Rotterdam.

Stadsmakelaar
Op zoek naar een woning, (bedrijfs)kavel of winkelpand? Stadsmakelaar Bergen op Zoom helpt u graag verder. Stadsmakelaar geeft informatie over nieuwbouwprojecten, woningbouw- en bedrijfskavels en de beschikbare winkelpanden in het centrum. Ook verkoopt en verhuurt Stadsmakelaar het vastgoed en gronden van de gemeente Bergen op Zoom. Door nauw contact met makelaars, projectontwikkelaars en overige partijen weet Stadsmakelaar als geen ander wat er in Bergen op Zoom op vastgoedgebied speelt en wat de mogelijkheden zijn.

Aangenaam Wonen
De verschillende nieuwbouwprojecten in de gemeente Bergen op Zoom bieden fraaie woningen in steeds een andere karakteristieke setting met alle voorzieningen binnen hardbereik. Behalve nieuwbouw is er ook veel aandacht voor de ontwikkeling van bestaande wijken.

Er worden op dit moment verschillende nieuwbouw projecten gerealiseerd. Deze bevinden zich in de wijken “de Markiezaten”, “de Schans”, ‘’Gageldonk” en “ScheldeVesting”. Het aanbod is divers en varieert van eengezinswoningen, herenhuizen, appartementen, villa’s tot vrije kavels om je eigen droomhuis te realiseren. Een actueel en compleet aanbod vind je op de website www.stadsmakelaarboz.nl

Nieuwe Kaai
Kijk in de Pot
Nieuwe Kaai
Thaliaplein
Wonen in Bergen op Zoom: een huis in de Engelsestraat in Bergen op Zoom.
Engelsestraat

Scheldevesting
Het grote nieuwbouwproject ScheldeVesting is volop in beweging. De afgelopen jaren werden er al veel nieuwe huiseigenaren blij gemaakt met de oplevering van hun nieuwbouwwoning binnen dit project. Maar klaar is het overkoepelende project ScheldeVesting nog zeker niet. Er wordt nog volop gebouwd. Het oude havenkanaal wordt meer vorm gegeven en de kademuren worden gerealiseerd.
Binnen ScheldeVesting worden verschillende appartementencomplexen gebouwd. In de reeds gerealiseerde woonwijk Nieuwe Vesting komen de appartementencomplexen Smitsvest en het Hamhuis. In deelgebied Kijk in de Pot wordt gebouwd aan appartementencomplex Havenstaete met 25 luxe appartementen. En tussen het Groot Arsenaal en Nieuwe Vesting komt een appartementencomplex voor o.a. jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Naast appartementen worden er in de woonwijk Nieuwe Vesting ook nog steeds nieuwe rijwoningen en herenhuizen gerealiseerd. En om een eigen droomhuis te realiseren zijn in het duurdere segment nog kavels beschikbaar in de villawijk Kijk in de Pot.
www.stadsmakelaarboz.nl