Hier kun je de wedstrijd Rico Verhoeven – Badr Hari  zien op tv of livestream

Verhalen / Tips

Wil je vaker lezen over Bergen op Zoom?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Wereldkampioen kickboksen, Rico Verhoeven uit Halsteren, staat zaterdag 21 december  in de ring voor een gevecht tegen Badr Hari. Voor liefhebbers dé wedstrijd van het jaar. En zeker omdat Rico in onze gemeente woont, willen we dat natuurlijk niet missen.

De wedstrijd wordt zaterdag uitgezonden vanaf 20.00 uur op Veronica Tv. Hélène Hendriks doet verslag van de live-uitzending en analisten zijn Jamal Ben Saddik (die al eerder verloor van Rico) en Remy Bonjasky. Het kickboksgala begint dan wel om 20.00 uur, het gevecht van Rico en Badr wordt pas laat op de avond verwacht: op z’n vroegst om 22.00 uur en uiterlijk rond 23.00 uur.
Het is ook te volgen via de gratis livestream van Talpa, te volgen via computer of smartphone.  Dit wordt onder meer aangeboden op hun mediaplatform Kijk en de website van Veronica.

Rico Verhoeven won al eerder

De vorige keer dat Verhoeven en Hari tegenover elkaar stonden was op 10 december 2016. Dat gevecht werd toen in de tweede ronde gestaakt vanwege een blessure van Badr. Rico won daarom officieel via een technische knock-out. Nu komt de rematch en natuurlijk zijn we heel benieuwd wie er gaat winnen. Voor wie ben jij?